2016. szeptember 19., hétfő

PARAZITÁK ELLEN - TERMÉSZETESEN



Az olyan paraziták, mint candida, férgek, mételyek, és más természetes élőlények jelenléte a bélben milliók számára okoznak szenvedést. És általában nehéz rájönni, épp melyiktől.
Nem tanácsolhatjuk látatlanban mindenkinek, hogy a legjobb, ha bekap be egy pirulát vagy igyon egy béltisztító tonikot, az alábbiakban bemutatunk 8 gyógynövényt, mely segít megszabadulni tőlük.

1. Legismertebb - fokhagyma
Ez a fűszernövényt „anti-minden”-nek lehetne nevezni, legyen ez köhögés, megfázás, influenza, fájdalom, gyulladás, paraziták, vagy szinte bármi,  a fokhagyma mindegyik ellen felveszi  a harcot. Itt már írtam róla. „Illata” van? Nos igen. Dee egészség, vagy kellemetlen illat pár napig? 


2. Fekete dió
Ezek kis varázslók, ti. tisztítják a vért és a beleket.  A finom dióbelet érdemes turmixolni, és naponta inni egy-egy kortyot belőle. Őszintén nem tudom, miként lehet a dióbelet turmixolni, de ha máshogy nem, hát valamely juice-szal.


3. Üröm
Évelő cserje, fényes, sárga-zöld virágokkal. A a növény levelei és virágai hatásosak a bélben megtelepedett paraziták ellen.


4. Szegfűszeg
A szegfűszegolaj elpusztítja az összes parazita-petét a bélrendszerben. A szegfűszeg ezen kívül antibakteriális, vírusölő és más mikroba-pusztító tulajdonságokkal bír.
5. Kakukkfű
Az egyik legjobb gyógynövény, mely serkenti az csecsemőmirigyet és felébreszti a szervezet természetes védekező rendszerét, a paraziták elleni harcban.





6. Oregano Olaj
Erős antioxidáns, a szabad gyökökkel szemben felelős. Gyakran használják paraziták, vírus és gombák ellenk.


 7. Kínai Aranyfonal
A növény sárga festék-tartalma miatt gyógynövény, mely a szájüregi fekélyek kezelésére szolgál. Hagyományos kínai gyógyír a fertőzések különböző formáira, beleértve a bakteriális, parazitás, élesztő és egysejtűek típusokat.



8. Kovaföld

Felszívja a metil-higanyt, E-koli baktériumot, endotoxinokat, vírusokat és a szintetikus kábítószer- maradványokat, s ezáltal kiváló béltisztító.






forrás: http://www.curejoy.com/content/8-herbs-naturally-kill-internal-parasites/?utm_source=MC&utm_medium=email&utm_content=Daily-Newsletter-12Sep&utm_campaign=Daily-Newsletter 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése