2019. február 1., péntek

HIDEG VAN, FÁZUNK!


Azt szoktam mondani, a hajam is visszafelé nő ebben a hidegben. Mennyivel finomabb, amikor kellemes az idő, ragyog a Nap, adva éltető erejét a Földnek, természetnek, embernek.  Olyankor semmi gond a bőrrel, szép sima, kellemesen barnult, csodás!
No de ilyenkor, télen is gondoskodnunk kell bőrünkről, még akkor is, ha csak az arcunk látszik. Mit is ihatunk?

6 finom gyümölcslé a hibátlan ragyogó bőrért

·        Almalé – antioxidánsban és ásványi anyagokban gazdag ital, mely segít lecsökkenteni az öregedés jeleit, csökkenti a sötét karikákat és ráncokat, és képes a bőrt rugalmassá és lággyá varázsolni.

·        Céklalé –vasat, rezet, kalciumot, magnéziumot, káliumot és folsavat tartalmaz. Segíti a máj méregtelenítését, ill. a méreganyagok kiürítését a szervezetből.

·        Sárgarépa-lé – béta-karotin, A-vitamin egy fajtája,védi a szemet, a sejtek degenerációját és öregedését. Fejleszti a bőr rugalmasságát, tartja annak hidratáltságát, csökkenti a sötét foltokat, forradások, sebhelyek és aknék helyét.

·        Gyömbér-ital – gyulladáscsökkentő, magnéziumban, B6-vitaminban, káliumban és mangánban gazdag. A bőrnek ragyogást biztosít, miközben erősíti az immunrendszert is.

·        Szőlőital – antioxidánsban gazdag. Rendszeres fogyasztása eredményként a bőr ragyogó és fiatalabb lesz.


·        Citromlé / Citrusok leve – citromsavban, C-vitaminban és B-vitaminban igen gazdag italfélék. Ez növeli a vese működését és javítja a méregtelenítést.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése